ЛЕЖИШТА

БиБ УНИКООП е во состојба да понуди стандарден програм за топчести лежишта, и сетови според барањата на производителот и корисникот на машините – индустриска опрема.

Широкиот производен програм на SKF покрива високо квалитетни производи со поволни цени/перформанси и на тој начин овозможува покривање на најголем дел од индустриските апликации.

Со цел намалување на потрошувачката на енергија и средствата за подмачкување, како и редуцирање на негативните влијанија на индустриските машини на животната средина, SKF разви огромна лепеза во областа на лежиштата и ротационите машини.

Во продолжение даден ви е линк кој ве води на SKF интерактивниот инженерски каталог, кој има голем број на информации за лежишта, куќишта семеринзи и др.

Широкиот спектар на на SKF производната програма ги опфаќа следните типови на лежишта:

bbunikoop-logo-novo

ДОВЕРБА И ВРВЕН КВАЛИТЕТ – СТЕКНАТИ И ДОКАЖАНИ НИЗ 35 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА