Оригинална SKF понуда

ЛЕЖИШТА
КУЌИШТА
COOPER
СЕМЕРИНЗИ (ЗАПТИВКИ)
ХИЛЗНИ
КАИШИ, РЕМЕНИ, ЛАНЦИ...
ЧАУРИ
НАВРТКИ
SKF Speedi-Sleeve
ПРОДУКТИ ЗА ПРЕХРАМБЕНА ИНДУСТРИЈА
УРЕДИ ЗА ЦЕНТРИРАЊЕ НА РЕМЕНИЦИ
ИНСТРУМЕНТИ ЗА СЛЕДЕЊЕ
МОНТАЖА И ДЕМОНТАЖА
ОДРЖУВАЊЕ
ПАКЕТИ СО ПОДЛОШКИ
МАСТИ
СИСТЕМИ ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕ
АВТОМАТСКИ ПОДМАЧКУВАЧИ
SKF VIBRACON ПРИЛАГОДЛИВИ ПРИКЛУЧОЦИ

ГИ ПОКРИВАМЕ СЛЕДНИВЕ ПОДРАЧЈА

ЦЕМЕНТНА ИНДУСТРИЈА
МЕТАЛУРШКА ИНДУСТРИЈА
ИНДУСТРИЈА ЗА ХАРТИЈА
ЕЛЕКТРАНИ
РУДАРСКА ИНДУСТРИЈА
ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА
ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА
РЕЦИКЛАЖНА ИНДУСТРИЈА
logo-skf-mk

ДОВЕРБА И ВРВЕН КВАЛИТЕТ – СТЕКНАТИ И ДОКАЖАНИ НИЗ 35 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА

Мисија

Клучот за успехот е постојан стремеж за одржување највисок квалитет, вложување во истражување и развој на пазарот преку директна комуникација со сите наши купувачи и потрошувачи.

Визија

Следењето во континуитет на потребите и очекувањата на клиентите и пазарот воопшто, се во центарот на секоја наша активност.

Вредности

Вo склоп сo својата работна политикa
Б и Б УНИКООП e секогаш нa највисокo нивo нa услуги, зa своитe корисници. Вo поглед нa квалитетот и испоракатa вo потполност сe исполнуваат ситe поставени барањa oд купувачитe.