SKF ВО ПРЕХРАНАТА – ПРОДУКТИ ЗА ПРЕХРАМБЕНА ИНДУСТРИЈА

Единиците со топчести лежишта на SKF Food Line нудат потенцијал за решение без повторно подмачкување за повеќето влажни, абразивни и загадувачки средини.

Тие се достапни во голем број дизајни и варијанти на компоненти, за да се овозможи конфигурација на лежиштето најдобро одговара за различни апликации и средини.

Единиците со топчести лежишта на SKF Food Line се достапни стандардно во следните дизајни и варијанти:

Композитни куќишта за линијата за храна SKF

Куќишта од нерѓосувачки челик

Можни се и други варијанти со нарачување на деловите посебно.

 

За детални информации за лежиштата и лежиштата од нерѓосувачки челик со прстени обложени со цинк, погледнете ги соодветните потсекции од Вметнете лежишта и табелата со производи.

За дополнителни информации за единиците со топчести лежишта и нивните форми и материјали на куќиштето, погледнете на:

  • Единици со топчести лежишта со блок перници и соодветни табели за производи
  • Единици со топчести лежишта блок перница
  • Единици со топчести лежишта блок перници со кратка основа
  • Единици со топчести лежишта со прирабници и соодветни табели за производи
  • Единици со топчести лежишта со квадратни прирабници
  • Овални прирабнички единици со топчести лежишта
  • Единици со топчести лежишта со прирабнички држачи со 3 завртки
  • Единици со топчести лежишта и соодветната табела за производи
  • Единици со топчести лежишта за земање
  • Каталог на единици со топчести лежишта на SKF Food Line

Комплетна палета на решенија без повторно подмачкување кои ја поддржуваат безбедноста на храната може да најдете со преземање на каталогот на единици со топчести лежишта на SKF Food Line.

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!