Автоматски подмачкувачи со повеќе точки SKF TLMP серија

Сигурно повторно подмачкување на повеќе точки за подмачкување

Автоматско подмачкување со повеќе точки на SKF серијата TLMP е наменета за сигурно повторно подмачкување на повеќе точки за подмачкување.

Овој цврст систем за автоматско подмачкување е спакуван како комплетен комплет, вклучувајќи го лубрикаторот, потребните цевки и конектори.

Дизајнирана да снабдува од една до осумнаесет точки за подмачкување, серијата TLMP има приклучоци за приклучување и лесно се инсталира и програмира преку својата тастатура со LED дисплеј.

 

Со капацитет на резервоар од речиси еден литар, овој разновиден лубрикатор има лопатка за мешање за да спречи одвојување на маснотиите, што го прави погоден за повеќе лубриканти.

Со својот висок рејтинг за заштита на IP, издржливата серија TLMP е отпорна на вибрации, издржува перење на опремата и спречува навлегување контаминација.

Исто така, единицата му овозможува на управувачот на машината привремено да го оневозможи подмачкувањето со отстранување на напојувањето.

 

Карактеристики и придобивки

  • Лесно се инсталира и програмира
  • Комплетен комплет
  • Погоден за една до осумнаесет точки за подмачкување
  • Аларми за ниско ниво и неисправност; можно е далечинско известување
  • Достапно во верзии со различни напони
  • Развиен за индустриски апликации, како и за земјоделски и теренски возила

SKF MultiPoint Automatic
Lubricator TLMP series

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!