SKF DialSet е дизајниран да ви помогне прецизно да ги поставите автоматските лубрикатори на SKF.

Откако ќе ги изберете критериумите и маснотиите соодветни за вашата апликација, програмата ги обезбедува правилните поставки за вашите автоматски лубрикатори SKF.

Исто така, обезбедува брза и едноставна алатка за интервали на повторно подмачкување и пресметки на количината.

 

SKF DialSet за паметни телефони

За паметни телефони, апликациите се достапни на англиски јазик за IPhone и Android.

SKF DialSet онлајн Десткоп – и Лаптоп компјутер

DialSet е достапен онлајн и на англиски јазик

 

Самостојна верзија на SKF DialSet

DialSet е достапен на 11 јазици: англиски, француски, германски, италијански, шпански, шведски, португалски, руски, кинески, јапонски и тајландски.

Програмата е погодна за работа на компјутер со MS Windows

 

SKF DialSet

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!