Единиците со топчести лежишта на SKF Food Line нудат потенцијал за решение без повторно подмачкување за повеќето влажни, абразивни и загадувачки средини.

Тие се достапни во голем број дизајни и варијанти на компоненти, за да се овозможи конфигурација на лежиштето најдобро одговара за различни апликации и средини.

Единиците со топчести лежишта на SKF Food Line се достапни стандардно во следните дизајни и варијанти:

Композитни куќишта за линијата за храна SKF

Куќишта од нерѓосувачки челик

Единици со топчести лежишта блок перница

КАТАЛОГ

Единици со топчести лежишта со прирабници – КАТАЛОГ

Можни се и други варијанти со нарачување на деловите посебно.

За детални информации за лежиштата и лежиштата од нерѓосувачки челик со прстени обложени со цинк, погледнете ги соодветните потсекции од Вметнете лежишта и табелата со производи.

За дополнителни информации за единиците со топчести лежишта и нивните форми и материјали на куќиштето, погледнете на:

Единици со топчести лежишта со блок перници и соодветни табели за производи

Каталог на единици со топчести лежишта на SKF Food Line

Комплетна палета на решенија без повторно подмачкување кои ја поддржуваат безбедноста на храната може да најдете со преземање на каталогот на единици со топчести лежишта на SKF Food Line.

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!