Пакети со подлошки SKF TMAS

За точно вертикално порамнување на машините

Точното прилагодување на машината е суштински елемент на секој процес на усогласување.

Предно исечените шипки со еден отвор на SKF се достапни во пет различни димензии и во десет различни дебелини, во пакувања од 10 парчиња.

Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, што овозможува повторна употреба

  • Лесно се вклопува и се отстранува
  • Блиски толеранции за точно усогласување
  • Дебелината е јасно означена на секоја обвивка
  • Целосно исчистен

SKF Machinery Shims TMAS series

Сетови за шимови

За точно вертикално порамнување на машините

Точното прилагодување на машината е суштински елемент на секој процес на усогласување.

Секој комплет на SKF подлошки со единечен отвор нуди комбинација од популарни димензии и/или дебелини на облогата.

 

Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, што овозможува повторна употреба

  • Лесно се вклопува и се отстранува
  • Блиски толеранции за точно усогласување
  • Дебелината е јасно означена на секоја обвивка
  • Целосно исчистен

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!