Пумпи за полнење масти  LAGF серија

Оптимална чистота при полнење на вашите масти

Најдобрите практики за подмачкување велат дека секој тип на масти бара индивидуален пиштол за масти и полнењето мора да биде чист процес.

Пумпите за полнење маст на SKF се дизајнирани да помогнат да се постигне оваа цел.

Брзо полнење: низок притисок висок ударен волумен

Лесна инсталација: сите потребни елементи се вклучени

Сигурен: тестиран и одобрен за сите маснотии на SKF

Соодветно како дополнување за пакувач со лежишта  SKF VKN 550

SKF Grease Pumps LAGG series

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!