Пумпи за масти

Задоволување на сите ваши потреби за масти за подмачкување

Целосниот опсег на рачни пумпи за маснотии и пумпи за масти што работат на воздух се дизајнирани да ги празнат стандардните барабани за подмачкување од 18, 50 или 180 kg (39, 110 или 400 lb).

Може да се поврзе директно на точките за подмачкување, исто така погоден за централизирани системи за подмачкување масти.

 Пумпите за масти на SKF имаат максимален притисок од 50 и 42 MPa (7 250 и 6 090 psi), соодветно. Тестирано и одобрено за маснотии за подмачкување на SKF.

Лесен за монтирање и подготвен за употреба бидејќи пумпите се испорачуваат со сите потребни елементи, вклучително и 3 500 mm (137,8 инчи) цевки.

 

Целосен опсег; пумпи достапни за тапани-барабани за подмачкување од 18, 50 или 180 kg (39, 110 или 400 lb)

Висок притисок; максимум 50 MPa (7 250 psi)

Лесен за инсталирање; вклучени се сите потребни елементи, како и 3 500 mm (137,8 инчи) цевки

Сигурен; тестиран и одобрен за масти за подмачкување на SKF

Може да се користи во комбинација со The SKF bearing packer, VKN 550

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!