Пакувач на лежишта

Полнење со маст без контаминација

Пакувачот со лежишта SKF, VKN 550, е цврст, лесен за употреба, ефикасен и ефективен пакувач за маснотии за лежиштата.

Пакувачот на лежиштата SKF може да се користи и во комбинација со стандарден пиштол за маснотии, пумпа за маснотии со воздух или пумпа за полнење маснотии.

 

Ја исплакнува маста помеѓу елементите за тркалање онаму каде што е најважно, со што се продолжува работниот век на лежиштето.

Затворениот систем и капакот на капакот спречуваат навлегување на нечистотија практично елиминирајќи ја контаминацијата

Дозволува операторот да ги наполни лежиштата со маст на брз и чист начин

Спречува непотребно губење масти

Економичен и еколошки

SKF Grease Pumps LAGG series

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!