Еднорачен пиштол за масти

Лесно полнење на маст со една рака

Погоден за полнење масти со пумпи за полнење/пумпи за масти и исто така погоден за касети-кертриџи за масти.

 Ергономскиот дизајн, флексибилното црево и можноста за монтирање на цревото и во вертикална и во хоризонтална положба го олеснуваат користењето.

 

Лесен за користење:

  • потребна е само една рака за ракување со пиштолот
  • Се полни: телото за полнење маст и вентилот за оддушување овозможуваат полнење со полнење или пумпа за масти
  • работен притисок до 30 MPa
  • Црево од флексибилно хидрауличен тип: може да се свитка, може да се монтира и хоризонтално и вертикално на пиштолот

Упатство за користење

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!