Подмачкајте ги Куќиштата – Мазалици

Врската до вашите точки за подмачкување

Комплетот за монтирање на масти LAGN 120 содржи цела палета од 120 стандардизирани конусни фитинзи за масти изработени од прецизен челик, обложен со цинк, стврднат и сино хромиран.

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!