Склоп на лежиште

Презентација

Склоп на лежиште

Вршиме монтажа и демонтажа на лежишта и изнајмуваме професионални алатки за расклопување и монтажа.

 • хидраулични извлекувачи и радапцигери
 • индукциски грејачи
 • алатки за склопување
 • итн.

Детали

Во зависност од начинот на склопување / расклопување, ние нудиме:

Ладно монтирање

 • Алатки за склопување
 • Ударни капачиња – удирачки алати

Топла монтажа

 • Индуктивни грејачи
 • Алуминиумски грејни прстени
 • Шкафови за греење
 • Електрични рингли
 • Инфрацрвени грејачи
 • Флексибилни грејни плочи

Ладно расклопување

 • Механички рекордери
 • Самоцентрирачки механички рекордери
 • Самоцентрирани хидраулични рекордери

Ладно склопување / расклопување

 • Клучеви за навртка – SKF HN series
 • Ударни клучеви
 • Чекани
 • Хидраулични навртки
 • Хидраулични пумпи

logo-skf-mk

ДОВЕРБА И ВРВЕН КВАЛИТЕТ – СТЕКНАТИ И ДОКАЖАНИ НИЗ 35 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА