Сервис за опрема

Презентација

Сервис за опрема

Вршиме сервиси и обновувања на преносни единици на различни светски познати производители и ги снабдуваме нивните резервни делови

Детали

Со нашето долгогодишно искуство, сервисираме и обновуваме различни типови на брзини од различни производители. Реновирањето или надградбата на менувачот може да опфати:

– замена на лежиштата
– замена на парови за пренос
– модификации на преносните единици
– инсталација на дополнително ладење
– монтирање на менувачот со сензори за следење на состојбата

logo-skf-mk

ДОВЕРБА И ВРВЕН КВАЛИТЕТ – СТЕКНАТИ И ДОКАЖАНИ НИЗ 35 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА