Контрола на инсталацијата

Презентација

Контрола на инсталацијата

За време на монтажата вршиме надзор во однос на правилно ракување со лежиштата и алатот, а големо внимание посветуваме и на безбедноста при работа. Исто така правиме инструкции и процедури за нарачка и грижа за сета потребна документација поврзана со поставување на лежишта и други машински компоненти.

logo-skf-mk

ДОВЕРБА И ВРВЕН КВАЛИТЕТ – СТЕКНАТИ И ДОКАЖАНИ НИЗ 35 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА