РЕМЕНИЦИ – Pulleys

 

Изведбата на ременот- каишот е многу зависна од перформансите на ременицата. Висококвалитетните ременици значително го зголемуваат векот на траење на каишот и ги намалуваат вкупните трошоци за сопственост на вашата машина.

 

Во SKF БиБ УНИКООП нудиме палета на ременици кои се:

Произведени според релевантните ISO или RMA стандарди за да се обезбедат оптимални перформанси

Статички избалансиран со квалитет на балансирање G6.3

Опремен со конусни грмушки за брза и прецизна инсталација

Обложено со фосфат за отпорност на корозија

SKF нуди и палета на ременици во сите профили на ремени – каиши, со обична, конусна или „QD“ конфигурација.

Склопови за заклучување со триење се исто така достапни на барање.

 

За да извршите пребарување, започнете со избирање производ од паѓачкото мени алтернативно, контактирајте го БиБ УНИКООП овластен дистрибутер на SKF за повеќе детали.

  • Тип на Ременици
  • V-ременици
  • Тесни ременици со V-појас
  • HiTD ременици
  • Класични ременици со заби
  • Ременици со Метрички заби

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!