Ланчаници – Sprockets

Најдете го совршениот запчаник за вашата апликација

Изборот на компонента за пренос на енергија може да биде предизвик, особено кога е основен дел како ланчаник.

 

Производите мора да бидат достапни во многу големини, за да одговараат на различни дизајнерски решенија – и да се избегне потребата од приспособени делови.

Со нашата сеопфатна палета, лесно ќе ја најдете точната големина на запчаникот за вашата апликација.

 

Сите наши ланчаници се направени од висококвалитетни челици и можат дополнително да се прилагодат за високи перформанси со облоги како што се црн оксид или цинк.

Ланчаниците се достапни во различни конфигурации, кои мора точно да се усогласат со дизајнот на машината.

 

Нашиот онлајн каталог го поедноставува овој процес на селекција и ви помага брзо да го идентификувате точниот производ.

 

Производите може да се наведат или по ознака или тип на производ.

 Пребарувањето на ознаки носи список на сите релевантни производи, како што се „Metric Duplex, Taper Bushed“ или „ANSI Simplex, Pilot Bore“.

Пребарувањето по тип на производ е поконкретно и бара детални вредности како што се висината и бројот на забите.

 

За да започнете со пребарување за правилната големина и тип на запчаник, кликнете на копчето Online Catalog, а потоа изберете од менито, или контактирајте го ТЕХНИЧКИОТ ОДДЕЛ на

 БиБ УНИКООП

 

Карактеристики и придобивки

  • Произведен според стандардот ISO606 & ASME B29.100
  • Достапен во конфигурации на плоча, единечен центар и двоен центар
  • Направено од висококвалитетен челик и јаглероден челик
  • Изборните конусни отвори ја поедноставуваат инсталацијата и отстранувањето
  • Специјални производи направени од сиво леано железо HT250 или леано железо 250
  • Површинска обработка, вклучувајќи црн оксид, достапна на барање

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!