Електро-механички автоматски подмачкувачи со една точка SKF TLSD

СИСТЕМ SKF 24

Серијата SKF TLSD е првиот избор кога е потребен едноставен и сигурен автоматско подмачкување при променливи температури или кога условите за примена (како што се вибрации, ограничен простор или опасни средини) бараат далечинско монтирање.

 

Карактеристики и придобивки

 • Наполнет со SKF лубриканти специјално развиени за примена на лежиштата
 • Температурно независна стапка на издавање
 • Максимален притисок на празнење од 5 бари во текот на целиот период на издавање
 • Транспарентниот резервоар овозможува визуелна инспекција
 • Црвено-жолто-зелените LED диоди го покажуваат статусот на подмачкувачот
 • Комплетовите за полнење вклучуваат батериски пакет
 • Целосните комплети се испорачуваат спремни за употреба, вклучувајќи ја погонската единица, батерискиот пакет, наполнето канистер со лубрикант и соодветната потпорна плоча.
 • Погоден и за директна и за далечинско поставување
 • Софтверот SKF DialSet помага да се пресмета точната стапка на издавање
 • Широка палета на додатоци

 

Типични апликации – ПРИМЕНА

 • Критични апликации каде што е потребна екстремна сигурност и дополнително следење
 • Апликации на рестриктивни и опасни локации
 • Апликации кои бараат големи количини на подмачкување

SKF SYSTEM 24 – TLSD series

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!