Ракавици отпорни на температура TMBA

Ракавиците TMBA се специјално дизајнирани за да овозможат безбедно ракување со загреани лежишта или други компоненти на подолг период.

Тие можат да издржат екстремни температури од 150 °C (302 °F),  до 500 °C (932 °F), без присуство на топла течност или пареа, со висок степен на незапаливост.

SKF Gloves

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!