Екстра големи индукциски грејачи за цврсти работни парчиња серија TIH L MB

Индукциските грејачи TIH L MB се специјално дизајнирани да загреваат цврсти работни парчиња.

Тие вклучуваат прстени, ракави, запчаници, спојки, чаури и ременици, како и тркала за воз, гуми или слични компоненти.

Со еден магнетен серпентина во центарот, овие моќни и издржливи грејачи го локализираат греењето во отворот на работното парче за супериорни перформанси на цврстите компоненти.

Едноставно и безбедно ракување со далечински управувач и избор на ниво на моќност

Супериорни перформанси за греење за цврсти работни парчиња со мала потрошувачка на енергија

Брзо и лесно поставување на цврсти компоненти со лизгачки јарем

Автоматската демагнетизација го намалува ризикот од контаминација со црни остатоци

Лесно ракување и транспорт со стандарден вилушкар

Достапно во три напонски варијанти за да одговараат на повеќето работни напони ширум светот

Достапно со три различни работни области

Совет: Грејачите од серијата TIH L MB се дизајнирани за индукциско загревање на цврсти, неносечки компоненти.

За апликации со лого-греење, препорачуваме употреба на еквивалентни грејачи од серијата TIH L.

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!