Тешки извлекувачи Моќни самоцентрирани механички извлекувачи SKF TMMP

Тешките извлекувачи  SKF TMMP обезбедуваат совршено порамнување и заштита на вратилото, како и исклучителен стисок за лежишта со средна до голема големина.

3 извлекувачи на вилица со рака со максимална сила на повлекување од 6 до 15 тони (13 500 до 33 700 lbf)

Уникатен пантографски систем за прилагодување на ширината на стисокот што се спротивставува на неусогласеноста за време на работата

Брзо, ефикасно и непречено ракување

Поцрнет, висококвалитетен челик со оптимална отпорност на корозија

SKF Heavy Duty Jaw Pullers TMMP & TMHP series

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!