Стандардни извлекувачи TMMP – SERIES

Разновидни механички извлекувачи со две и три краци

Еден од најлесните и најефикасните начини за демонтирање на лежишта од мала до средна големина е да се користи механички извлекувач.

Употребата на извлекувач за вилица на SKF помага да се осигурате дека нема да се оштети лежиштето или седиштето на лежиштето при демонтирањето.

Стандардните извлекувачи на вилица на SKF ви нудат лесно и безбедно ракување со извлекувачот

Опсег од пет различни извлекувачи со две или три раце-краци

Максимален номинален распон од 65 до 300 mm (2,6 до 11,8 инчи.)

Конусен систем за автоматско центрирање и сигурно позиционирање на краците

Силни пружини за држење на рацете одвоени за лесно ракување

Стврднат, висококвалитетен јаглероден челик

SKF Standard Jaw Pullers TMMP series

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!