Средство против корозија – за монтажа SKF LGAF 3E

SKF LGAF 3E е мрсна, мазна паста за спречување на тетерачка корозија предизвикана од многу мали осцилации или вибрации што може да го отежнат демонтирањето.

Намалување на отежната корозија обезбедува полесно демонтирање на лежиштата

Подобро лизгање на дизајнирани лабави аранжмани на лежиштата, како што се вибрирачките екрани, лежиштата на тркалата на камионот и автомобилот

Полесно отстранување на општите индустриски компоненти во широк опсег на примени, како што се навртки, завртки, прирабници, столпчиња, лежишта, водечки игли, спојки, завртки за дигалка, центри за струг, осовини и др.

SKF LGAF 3E

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!