Комплети за извлекување на внатрешни лежишта, серија TMIP

Лесно отстранување на лежиштата од куќиштата, го намалува времето за демонтирање на лежиштето

Специфично дизајниран за да одговара на дијаметрите на отворот на лежиштето, што го олеснува изборот на екстрактори.

Ергономскиот лизгачки чекан ја олеснува леснотијата на користење

Дизајниран од SKF,

SKF Internal
Bearing Puller Kits

Internal bearing puller kits TMIP series