Комплет за извлекување на топчести лежишта – SKF TMMD 100

 Лесно демонтирање на лежиштата во слепите куќишта

Извлекувачот е погоден за употреба и за слепите куќишта и за апликациите на вратилото.

SKF TMMD 100 е погоден за демонтирање до 71 различни топчести лежишта на SKF , со дијаметри на вратило кои се движат помеѓу 10 и 100 mm (0,4–3,9 инчи).

 

Канџите се дизајнирани прецизно да се вклопат во патеката на лежиштето, обезбедувајќи добро држење, со што се овозможуваат големи сили за демонтирање

Секоја рачка за извлекување е опремена со пружина за лесна инсталација

Канџата е дизајнирана да овозможува лесно вметнување

Шестоаголната глава на вретеното е дизајнирана да спречи клучот да се лизга надолу по вретеното за време на демонтирањето

Извлекувачот може да се користи и за отстранување на запечатените лежишта од слепите куќишта, откако ќе се отстрани заптивката

Се испорачува во цврста торбичка за носење

SKF Blind housing pullers

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!