Комплет за извлекувач – слепи дупки TMBP 20E

Го отстранува лежиштето без машини за расклопување

TMBP 20E е извлекувач од типот адаптер за демонтирање на топчести лежишта со длабоки жлебови во слепите куќишта (т.е. кога пристапот до топчестиот лежиште не е возможен преку надворешниот прстен или преку отворот) со димензии на вратило помеѓу 30 mm и 160 mm (1,18 инчи и 6,3). во).

 Употребата на продолжени шипки овозможува долг дофат до 583 mm (23 инчи).

Овозможува демонтирање на широк опсег на топчести лежишта

Топчести адаптери дизајнирани за долг работен век

Продолжните прачки овозможуваат дофат до 583 mm (23 инчи.)

Функција за запирање на клучот на вретеното за лесно и безбедно ракување

Самозаклучувачкиот нос помага да се минимизира оштетувањето на вратилото и ја подобрува стабилноста на извлекувачот

Се испорачува во цврста торбичка за носење

SKF Blind housing pullers

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!