Комплет за хидрауличен извлекувач SKF TMHP 10E + TMHC 110E

Лесно демонтирање на лежиште до 100 kN

Комплетот за извлекување на вилицата SKF TMHP 10E е опремен со хидраулично вретено, што го олеснува демонтирањето на лежиштето до 100 kN (11,2 тони САД-мерки).

Разновидниот комплет за влечење вклучува три различни големини на краци и може да се состави како извлекувач со две краци или извлекувач со три краци во зависност од просторот и побарувачката на апликацијата.

Високо оптоварување од 100 kN (11,2 тони САД мерки ) го прави извлекувачот погоден за различни работи за демонтирање

3-те различни големини на раката, со максимална ефективна должина на раката од 200 mm (7,9 инчи), го прават TMHP 10E погоден за употреба во широк опсег на апликации

Самозаклучувачките краци го минимизираат ризикот од лизгање на извлекувачот од апликацијата кога е под оптоварување

Хидрауличното вретено го олеснува демонтирањето без напор

Хидрауличкото вретено е опремено со сигурносен вентил, кој го минимизира ризикот од преоптоварување на извлекувачот со ограничување на применетата сила на 100 kN (11,2 тони САД мерки)

Долгиот потег на хидрауличното вретено, 80 mm (3,1 инчи), го олеснува демонтирањето со една работа

Парчињата за продолжување на хидрауличкото вретено овозможуваат брзо прилагодување на должината на влечење

Централната точка со пружина на хидрауличкото вретено овозможува лесно центрирање на извлекувачот минимизирајќи го ризикот од оштетување на вратилото

SKF Hydraulic & Strong Back Pullers

SKF TMHC 110E

Постојано достапни

Одговорноста, навременоста и квалитетното завршување на сите барања од клиентите 24/7 СЕ НАШ ЗАШТИТЕН ЗНАК!