Денеска можете во истиот момент да добиете лежишта за тркала за 96% од АВТОМОБИЛИТЕ И ЛЕСНИТЕ КАМИОНИ.

Ако се одлучите за коплетите за комплетите на SKF стe се одлучиле за комплет кој е совршено прилагоден на вашите потреби, а положбата на SKF како светски водечка компанија во областа на лежиштата тоа ви го ГАРАНТИРА.

Денеска веќе можете да најдете комплет од SKF кој може да се монтира во 96% во автомобилите и лесните камиони.

Квалитетот на оригиналната опрема

Како водечки дистрибутер на лежишта за прва употреба во автомобилската индустрија внимаваме да сите составни делови на нашите комплети имаат исти висок стандард на изработка.

Кога се работи за квалитет деловите кои сочинуваат еден комплет СКФ никогаш не прави компромис.

Целокупно решение

Со одбраниот комплет на лежишта од СКФ значително си го олеснувате целиот процес на замена.

Во паковањето од СКФ добивате се што ви е потребно за да без проблем го замените комплетниот дел поврзан со лежиштето на тркалата.

Со тоа и добивате и спокојност која вам ви овозможува да знаете дека сте вградиле комплет лежишта кои беспрекорно одговараат на вашиот автомобил.